Event-Art Division

Rólunk Referenciák Áraink Partnereink Vállaljuk... Kapcsolat Ajánlatkérés - esküvő Ajánlatkérés - egyéb party Zenék GalériaCégünk 1994-ben alakult, kezdetben gyógyszermarketing és orvosi műszer kereskedelem volt a fő tevékenységi körünk. A későbbiekben a kialakult üzleti kapcsolatokra és az összegyűjtött tapasztalatokra támaszkodva elindítottuk rendezvényszervezői tevékenységünket.

Az elmúlt években sok színvonalas és jó hangulatú kongresszust és továbbképzést szerveztünk orvosok, gyógyszeripari vállalatok és orvostársaságok részére, köztük számos több száz fős hazai és nemzetközi rendezvényt. A tudományos konferenciák sikerességét bizonyítja, hogy több partnerünk családi események megszervezését is cégünkre bízta,  ilyen módon kibővült az általunk szervezett rendezvények repertoárja.

Munkánk során nyilvánvalóvá vált, hogy egy-egy családi rendezvény során ugyanúgy fontos a rendezvényszervező segítsége, jelenléte, mint egy orvoskongresszus esetén. Felmerülhetnek olyan problémák, kérdések a lebonyolítás során, amelyekre az esemény alapjainak lefektetésekor nem jutott kellő figyelem, vagy egyszerűen csak senkinek sem jutott eszébe, hogy egyáltalán előfordulhatnak.

A rendezvényszervezés ma már egy külön szakma, cégünk minden esetben a megrendelő érdekeit tartja szem előtt, őt képviseli a szolgáltatókkal folytatott tárgyalások során, és minden esetben igyekszik a lehető legkedvezőbb ajánlatot kialkudni.Reméljük, hogy a partnereik lehetünk a jövőben,  ha a következő rendezvények bármelyikében segítségre vagy tanácsra van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal:

Eljegyzés
Esküvő
Házassági évforduló
Legény- és leánybúcsú
Névnap, születésnap
Keresztelő
Babazsúr
Ballagás
Céges rendezvény
Osztálytalálkozó
Borvacsora
Baráti összejövetel

 

Kérje ajánlatunkat az "Ajánlatkérés" menüpontok alatt található űrlapok segítségével!

 

Üdvözlettel,

 

Stand-Art Ügynökség Kft. - Event-Art Division

 Stand-Art Ügynökség Kft.